Arcfiatalítás

1. Arcfiatalítás, ránckezelés, lifting
(Tű nélküli mezoterápiával)

A mezoterápiás arcfiatalítást ajánljuk minden olyan szépülni vágyó női és férfi páciensünknek, aki fáradt bőrét szeretné felfrissíteni, vagy a bőr öregedésének korai jeleit szeretné megszüntetni megterhelő beavatkozás nélkül.

A tű nélküli mezoterápia nagyszerű megoldás minden olyan kedves páciensünknek, aki fél a tűtől, viszont szeretne üdébb, fiatalosabb bőrt. A tű nélküli mezoterápia során ugyanazokat a steril hatóanyagkoktélokat (hyaluronsav, organikus szilícium, vitaminok) juttatjuk be a bőrbe, mint a tűs mezoterápia során, viszont a kezelés teljesen fájdalmatlan, semmilyen zavaró nyomot nem hagy maga után.  

Az első vizit alkalmával megbeszélésre kerül, hogy mik azok a zavaró bőrtünetek, amiktől a páciens szeretne megszabadulni, ez alapján megtervezzük az egyénre szabott kezelési sémát, a kezelések számát, rendszerességét, és az egyénre szabott hatóanyagkoktélt.

A kezeléssorozat 4-6 alkalmat jelent heti rendszerességgel. Egy arckezelés időtartama kb. 15-30 perc. A hatás fenntartása érdekében a kezelést havonta-kéthavonta egyszer érdemes egy alkalommal megismételni.

A kezeléssorozat után az arcbőr feszesebb, fiatalosabb, üdébb lesz. A hatást érdemes havi-kéthavi egy-egy kezeléssel fenntartani vagy a kezeléssorozatot évente megismételni
 
 
 
impresszum | jogi nyilatkozat | kapcsolat                                                                                        Mezoterápia