Narancsbőr I

Narancsbőr (cellulitisz), ill. lefogyhatatlan, makacs zsírpárnák eltüntetése
(Tű nélküli mezoterápiával)

Mi a narancsbőr?

A narancsbőr általános probléma a nők körében, a hölgyek kb. ¾-ét és nemcsak a teltebb hölgyek problémája, a vékony hölgyek is ugyanolyan veszélyeztetettek. A narancs héjához hasonló rajzolat a bőrön, makacs dudorok és bemélyedések bármely életkorban kialakulhatnak. Elősegíti kialakulását a túlsúly, de emellett a mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, hormonális tényezők is fontos szerepet játszanak. A nő testfelépítésénél fogva másfajta zsíreloszlással rendelkezik, mint a férfi, emiatt fogékonyabb a narancsbőr kialakulására. Leginkább veszélyeztetett terület a comb és fenék bőre. 

A narancsbőr a kötőszövetek meglazulása miatt alakul ki, melynek oka súlyfelesleg, hormonális változások, életmódi tényezők (mozgásszegény életmód, kevés folyadék fogyasztása, élvezeti szerek). Megelőzésében az egészséges életmód segíthet, azonban a már kifejlődött narancsbőr ennél makacsabb. A forgalomban lévő, korlátozott hatékonyságú kozmetikumok mellett két eljárást ismerünk, mely hatékony a narancsbőr és lefogyhatatlan zsírpárnák kezelésében.

Az első a plasztikai sebészeti zsírleszívás, a második a mezoterápiás kezelés. A zsírleszívás a zsír mechanikai eltávolítását jelenti, nem veszélytelen eljárás.

Annak, aki műtét nélkül, biztonságosan, de hatékonyan kíván megszabadulni kellemetlen tüneteitől, a mezoterápiát ajánljuk, mivel a kezelés nem jár megterheléssel, a bejuttatott zsíroldó anyag pedig kémiai úton hat, tehát nemcsak eltávolítjuk, hanem gyakorlatilag feloldjuk a nem kívánatos zsírpárnát.A zsíroldás, narancsbőrkezelés különböző, egyénre és bőrproblémára szabott hatóanyagkoktélok segítségével történik (L-karnitin, foszfatidil-kolin, coffein, stb.), a kezelések heti, kétheti rendszerességgel szükségesek, egyéni program szerint. A kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ, kb. 15-30 perc.

A kezeléssorozat 6-8 kezelésből áll, a még jobb eredmény elérése érdekében a kezelés évente ismételhető. 
 
 
 
impresszum | jogi nyilatkozat | kapcsolat                                                                                        Mezoterápia