Ráncok,pigmentfoltok kezelése

A bőr öregedésének gátlása, apró ráncok, pigmentfoltok kezelése
  
 A mezoterápiás arcfiatalítást ajánljuk minden olyan szépülni vágyó női és férfi páciensünknek, aki fáradt bőrét szeretné felfrissíteni, vagy a bőr öregedésének korai jeleit szeretné megszüntetni megterhelő beavatkozás nélkül.

Az első vizit alkalmával megbeszélésre kerül, hogy mik azok a zavaró bőrtünetek, amiktől a páciens szeretne megszabadulni, ez alapján megtervezzük az egyénre szabott kezelési sémát, a kezelések számát, rendszerességét, és az egyénre szabott hatóanyagkoktélt.

A kezeléssorozat 4-6 alkalmat jelent heti rendszerességgel. Egy arckezelés időtartama kb. fél óra. A hatás fenntartása érdekében a kezelést havonta-kéthavonta egyszer érdemes egy alkalommal megismételni.

A kezelés előtt fertőtlenítjük a bőrt és igény szerint érzéstelenítjük a kezelni kívánt területet. A kezelés során mikroinjekciókkal a megfelelő hatóanyag koktélt juttatjuk be a bőrbe, melynek bőrfiatalítás esetén fő komponense a hyaluronsav és C vitamin, pigmentfoltok esetén speciális enzimes pigmenthalványító anyag és antioxidánsok. A hatóanyag célba juttatása mellett az apró tűszúrásoknak is nagy szerepük van a bőr megújításában, a kötőszövet, kollagén újraképzésében, ezáltal a bőr feszesebbé válik.    
A mezoterápia után minimális bőrpír előfordulhat, mely pár óráig tart. 

A kezeléssorozat után az arcbőr feszesebb, fiatalosabb, üdébb lesz, a hatás hónapokig fennáll, melyet érdemes havi-kéthavi egy-egy kezeléssel fenntartani vagy a kezeléssorozatot évente megismételni. 
 
 
 
impresszum | jogi nyilatkozat | kapcsolat                                                                                        Mezoterápia