Terhességi csíkok,striák II

Terhességi csíkok, striák kezelése
(Hagyományos mezoterápiával)


A striák vagy terhességi csíkok a bőr olyan fokozott megnyúlásakor alakulnak ki, amikor a megnyúlás nagyobb mértékű, mint amit a bőr természetes rugalmassága még követni tud. A hirtelen súlygyarapodás, gyors növekedés serdülőkorban, hormonális tényezők, terhesség hajlamosít striák képződésére. A striák kezelése nehéz feladat, mivel gyakorlatilag a bőr „elszakadásáról” van szó, hegképződés zajlik a striában. 

      

A korábbi kiábrándító próbálkozások után a striák kezelésében áttörést jelentett a mezoterápia megjelenése, hiszen viszonylag fájdalmatlan módszerrel, biztonságosan és hatékonyan tudjuk kezelni ezt a makacs bőrproblémát. 

A kezelés heti rendszerességgel történik, mely során speciális stria-ellenes hatóanyagkoktélt juttatunk pisztolyos technikával, apró tű segítségével a bőrbe. A kezelés testtájtól függően 15-45 percet vehet igénybe, minimális kellemetlenséggel jár. A kezelés után minimális égő érzés, bőrpír előfordulhat, mely pár óra alatt szűnik. A páciens a kezelést követően azonnal visszatérhet megszokott napi tevékenységéhez.

A kezelés hatására a striák összehúzódnak, felületük simábbá válik. Minél frissebbek a tünetek, annál jobb eredményt tudunk elérni. 
 
 
 
impresszum | jogi nyilatkozat | kapcsolat                                                                                        Mezoterápia